TORSDAG.

Hallå där.

Idag slog jag upp mina blå klockan 07, tror det kan bero på tidsomställningen. För klockan i Thailand var då ett på dagen. Gjorde mig frukost och åt den i sängen idag igen. Faktiskt skönt att vakna tidigt och vara pigg.

Gick sedan till iksu och körde konditionspass igen, 5km intervaller. Gick först fem minuter, sprang sedan fem och sedan gick jag två och sprang fem tills jag kom upp i 5km. Gick toppen.

Mötte upp Marika för att ta en promenad ner på Ica Maxi för att storhandla. Blev fyra tunga kassar och en tung träningsväska att få hem. Sjukt tungt. Aldrig igen!

När jag kom hem så lagade jag en god kebabsallad. Den innehöll kebab, stekta färska champinjoner, stekt lök, gurka, tomat, paprika, baby spenat, feta ost och toppade med vitlökssås. Mums!!!

Idag klockan 16 så börjar jag jobba igen efter flera veckors ledighet. Ska bli kul att träffa alla kollegor och alla söta tanter och farbröder.

Hoppas ni får en fin eftermiddag och kväll. Kram!


HEMMA.

Hej på er.
Då var man hemma i kalla Umeå igen, landade igår.

Igår blev det mest lugnt, tränade första
gången på nästan fyra veckor och det kändes toppen. Träningsvärk idag.

Hann även med att träffa älskade Jenny igår, tackade för allt hon gjort hos mig medan jag varit borta!!! Min lägenhet var städad från topp till tå, mat fanns i kyl/frys, fått en vacker blomma, en lapp med fina ord och hon hade avfrostat frysen. Underbara vän!!

Drack te hos underbara Jytte, fina fina du! Tack för du finns i mitt liv. Tack för du lyssnar. Tack för att du är du! Även en fin lapp från henne låg i posthögen, kändes inte lika jobbigt att komma hem då fina ord väntade på en.

Fick även prata ikapp med bästa Ylva :).

Hamnade i säng ganska tidigt igår och det var skönt. Vaknade idag vid klockan åtta, åt frukost i sängen - myys. Klev upp, betalde räkningarna, fixade mig lite och satte min rumpa på en buss för att möta upp Marika för lite shopping på stan. Köpte nya träningsskor på löplabbet, hoppas jag slipper få ont i benhinnorna nu när jag ska konditionsträna i fortsättningen. Håll tummarna för mig. Köpte även nytt PWO på one more rep. Blev även lite annat smått och gott.

Nu har jag precis ätit lunch, ska vila en stund och sedan gå till gymmet. Längtar!!!

Hoppas allt är bra med er.
Om det nu är någon som läser min blogg.. Lämna gärna en kommentar.
Kram


I PARADISET.

Hej på er.

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering,
men har haft annat för mig här i Thailand. Framförallt sol och bad!

Första delen av resan började bra med
en båttur ut till Similan Island redan andra dagen här i Thailand. Vi snorklade, första gången för mig och det var riktigt häftigt. Det är som helt annan värld under ytan, har aldrig sett något vackrare. Om ni någon gång har möjlighet att snorkla, DO IT!!!!

Det var på tredje dagen jag började må dåligt, magen var körd i botten. Tror aldrig jag mått sådär dåligt någonsin. Efter ett X antal dagar med intensiva toalettbesök så uppsökte jag läkare, fick en magmedicin och antibiotikakur på fem dagar. Grät då över en misslyckad resa då jag inte fick vistas i solen och även fick avstå att åka ut på fina öar runt Krabi, där vi bodde för tillfället.

Efter de fem dagar med antibiotika så har jag mått toppen (peppar, peppar ta i trä) och haft en fantastisk resa. Mår så
bra i solen.

Vi har bott på fyra olika ställen under resans gång.
• Sarasin, en liten fiskeby vid havet. Vi bodde mitt bland lokalbefolkningen, skönt att slippa alla andra turister.
• Krabi
• Patong
• Surin beach

På lördag så återvänder vi till Sarasin och är där dom sista dagarna innan vi åker hem på måndag.

Det har varit mycket bra med denna resa!

Kommer lägga upp massa bilder när jag kommer hem.

Hoppas allt är bra med er.

Kram.


RSS 2.0